Hélène Hendriks wordt live op televisie in het bijzijn van VI-mannen geconfronteerd met nieuws

22 april 2024, 16:13
Foto: © Talpa

Chris Woerts heeft vrijdagavond in de uitzending van Vandaag Inside, in het bijzijn van Hélène Hendriks, opnieuw uitgesproken dat de sportpresentatrice Talpa gaat inruilen voor een functie bij Ziggo Sport. De sportmarketeer weet dat het volledig rond is en dat Noa Vahle dezelfde stap gaat zetten als Hendriks, die moet lachen als het nieuws ter sprake komt.

In de uitzending van Vandaag Inside, waarin Woerts de Formule 1-rechten bespreekt, begint de sportmarketeer over de televisierechten voor het voetbal. Bekend is dat Ziggo de Champions League, Europa League en Conference League gaat uitzenden:  "Hélène weet daar alles van. Die stapt over naar Ziggo, dat weten we toch allemaal", stelt Woerts in het bijzijn van de sportpresentatrice uit Breda. "En Noa ook", doelt Woerts op journaliste Vahle.

Artikel gaat verder onder video


"Ze gaan ons toch niet verlaten?", vraagt presentator Wilfred Genee op aan Woerts. De sportmarkteer benadrukt dat Vahle en Hendriks nog wel aan mogen schuiven in programma's als Vandaag Inside, maar er wel het een en ander gaat veranderen: "Ze gaan de Europese wedstrijden bij Ziggo. Dat doen ze heel goed. Wedstrijden mogen ze niet meer doen, maar de talkshows mogen ze blijven doen.” 

Hendriks, te gast aan tafel op het moment dat Woerts haar definitieve overstap publiekelijk aankondigt, lacht en wil niet ingaan op de geruchten van de bargast van Vandaag Inside: "Ik kan het nieuws niet bevestigen en niet ontkennen", is het enige wat de sportjournaliste erover kwijt wil. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp staat plotseling op in Vandaag Inside: 'Hier wil ik niets mee te maken hebben!'

René van der Gijp stond op van tafel in Vandaag Inside, nadat presentator Wilfred Genee een grap over de vriend van bargast Raymond Mens maakte.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Misschien héél erg goed als Heleene en Noa naar ZIGGO gaan. Denkelijk worden ze dan nóg beter met presenteren. Is goed voor hun ontwikkeling !!!

gtsb
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Zonder de steun van vi is het niks bijzonders deze 2

gtsb
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik vind het niks maar ze hoeven niet gelijk van de tv af .

De Alwetende
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Gaat wel goed met je. Makkelijk om iemand af te zeiken achter je computertje

0laf
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Naar mannetje, die Woerts.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Deze twee dames hebben idd veel aan VI te danken maar dat wil niet zeggen dat ze die altijd moet blijven steunen, toch? De uitspraken die Derksen de laatste tijd doet, kan hun schade berokkenen omdat ze Derksen niet mogen tegenspreken op tv dus weg bij talpa.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen