Van der Gijp staat plotseling op in Vandaag Inside: 'Hier wil ik niets mee te maken hebben!'

12 april 2024, 00:04

René van der Gijp staat donderdagavond op van tafel in Vandaag Inside, nadat presentator Wilfred Genee een grap over de vriend van bargast Raymond Mens heeft gemaakt. De Noorse partner van de Amerika-kenner stuurt blijkbaar aan op een verhuizing van Haarlem naar de provincie, waarop Genee concludeert dat Mens' vriend dus blijkbaar 'het mannetje' in de relatie is.

"Is jouw vriend dominant in dat opzicht ook, die bepaalt alles?", begint Genee aan zijn ondervraging over de relatie van Mens. "Die heeft wel gezegd: 'Als we in de stad blijven wonen, dan blijf ik niet in Nederland wonen', dus dan moet ik kiezen." Johan Derksen komt met een duidelijke reactie: "Oh, dreigen? Daar moet je altijd héél resoluut in zijn: daar is het gat van de deur", adviseert De Snor. "Ik zal erover nadenken", reageert Mens. "Hij kijkt nu niet, dus ik kan erover praten."

Genee pakt daarop het woord: "Maar hij is 'het mannetje', zeg maar?", waarop Mens lichtelijk stamelend aan een antwoord begint. Bij Van der Gijp is het kwaad echter al geschied: "Hallo, hier wil ik niets mee te maken hebben", zegt de vaste tafelgast hardop lachend voordat hij opstaat, waarna hij snel weer gaat zitten. "God, daar gaan we weer. Morgen naar de politie..."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Populairste' gast in Vandaag Inside bekend: 'Hij scoort eigenlijk altijd boven de miljoen, dat is heel goed'

Tina Nijkamp weet welke vaste tafelgast zorgt voor de hoogste kijkcijfers bij Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
  30
  + 1
avatar

🤮🤮🤮

Link gekopieerd!
  78
  + 1
avatar

Ach gut wederom dezelfde truc, opstaan met dezelfde tekst, en maar lachen en gieren, wat een verschrikkelijk domme lul is dat zeg

Toon van der Velden
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Lacht alleen om eigen grappen. Aansteller

Rambler
Link gekopieerd!
  74
  + 1
avatar

Doorgeslagen deug/ woke cultuur wil ook elke uitspraak analyseren vaste tafelgasten nu VI in de publiciteit. vd Gijp maakt terecht een grap hierover want de gewone man is er helemaal klaar mee!

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

En jij bent natuurlijk de gewone man.

DeerHunter21
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Ik zou dat niet zondee Reuring durven beweren maar wat is gewoon? U zeker? Suprise: iedereen die gewoon is rijdens deze verschrikkelijke verschillen tussen arm en rijk, honger of niet etc etc. Dan moet u wel een sadistische empathieloze pervert zijn met al dit onrecht. Kinderhandel. Drugs die verkocht worden voor het pokitiebureau op de Stadiinweg in Rdam Zuid. Enz enz. Als er een hemel bestaat he....weet ik wel waar we nu zijn....en das niet de garden of Eden maar de hel op zijn toppunt. Mensen zijn deze wereld onwaardig. Beesten zijn het. Heer gewoon. Met Reuring.

FC1993
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

FCUpdate, ook dit gaat niet over voetbal. Waar zijn jullie mee bezig?

jwnb
Link gekopieerd!
  37
  + 1
avatar

Ooit was dit een leuke voetbal website. Maar het wordt met de dag treuriger hier. Als je dit al brengt als voetbalnieuws dan heb je toch echt weinig meer te melden.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  28
  + 1
avatar

Als niemand meer reageert op niet-voetbalberichten en, liever nog, ze niet leest is het zo afgelopen. Maar ja het is ook wel moeilijk niet op deze afgrijselijke domheid te reageren. Ik lees er hier over, kijk nooit meer naar dit programma dat ooit leuk was. Die drie moeten steeds driester worden in hun uitlatingen, anders vallen er steeds meer kijkers af.

Dropkick
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Het zal niet lang meer duren voordat de BOM ontploft en het van het scherm verdwijnt , het gaat van kwaad tot erger.

DeerHunter21
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Yep de koude oorlog is fljnk opgewarmd en ready for the insane ones. Gelukkig zit Links er achter dus zal het wel goed zitten. Op dd manier van een schapekop over de dam dan volgen er meer. Terwijl Brussel hun zakken vullen aan de wapenindusyrie.. NL met droontjes Duizenden zo niet hienduizenden waar die Russische knullen en meiden zo van school geplukt en aan bonken worden geschoten door deze hollandse drones. Wat een glorie... En Bruxelles maar tellen en feestjes bpuwen terwijl die kids elkaar kapot schieten. Walgelijk. En Zielinsky coet er keihard aan mee.. Poetin heeft geld zat hoor Doe zit hier echt niet op te wachten. Maar bijv Belgen ineens Nederlanders gaan lopen afknallen of uit hun huizen gpoien en meer ziekerijen in bijvoorbeeldl Baarle Nassau en of Tilburg Venlo of iets... Dat pikt Nederland toch ook niet! En dat is wat er speelt. Oekrainers in facistische zwarte pakken die de Russische Oekrainers uit hun huizen gooien en ook nog eens aftrappen. Zelf gezien op Darkweb! En niet gehoord ve vage Mexicaan die nergens te vinden is. En maar wapperen met blauw gele vlaggetjes... Naieve onwetende acteurfans. We moeten weg uit Verenigd Europa voor het te laat is. Poetin wijkt niet hoor. Dan zijn we allemaal de lul op welke manier dan ook

DeerHunter21
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Misleidende titel die het programma negatief dramatisch te kakken zet, om zo kijkers aan te trekken. Verdorie naast ON het enige programma wat daadwerkelijk iets te vertellen heeft ipv van een extreem links een blaadje met een woke 'boodschap nr2" en karakterloze tot vervelends toe herhalende naast de pot pissende stellingen neerlegt. VI staat bol van cynisme en zelfspot. Als je dat niet door hebt heeft u het iq niet deze show te kunnen bekijken laat staan ook nog eens begrijpen. Nee dat gaat m niet worden. En gelukkig maar. Laten we het intellect aub niet verdelen tussen l en r want dan hebben we in 2050 nog geen gewoon gekozen Minister President.. JA OOK DAT IS WOKE tegenwoordig. De gekozen kerel of dame als volksvertegenwoordiger gewoon even afzetten!!?? Al vind ik het gewoon een verkapte coup die links pleegt. Die trouwens overal mee wegkomen lijkt het wel.. Pedofilie, sexlessen aan peuters etc etc. Ik schaam me diep van Nederlandse afkomst te zijn. Nu storten we ons ook nog even in een oorlog tegen Rusland... Zijn ze wel goed wijs vraag ik mij dan af? Op zijn minst zeer slecht geinformeerd wat er daar werkelijk gebeurt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen