Johan Derksen zinspeelt op einde van Vandaag Inside

11 april 2024, 15:02
Foto: © Shownieuws

Johan Derksen heeft de online gedragscursus van Talpa nog altijd niet gedaan. De deadline is vrijdag, maar het boegbeeld van Vandaag Inside weigert mee te werken. Hij zegt tegen Shownieuws dat het wellicht niet eens meer nodig zal zijn, omdat het programma van de buis kan verdwijnen.

“Daar ben ik nog niet aan toegekomen, moet ik eerlijk zeggen”, zegt Derksen over de cursus. “Ik ben ook helemaal niet benieuwd.” De analist ligt momenteel onder vuur vanwege een uitspraak over Kamerlid Habtamu de Hoop. “Laten we eerst deze zaak even afronden, kijken hoe dit afloopt. Misschien hoef ik helemaal geen cursus meer te maken.”

Artikel gaat verder onder video

René van der Gijp geeft aan dat hij wel even heeft gekeken naar de cursus, maar dat hij de vragen raar vond. Of hij de cursus heeft afgemaakt, is niet duidelijk. Wilfred Genee heeft het inmiddels wel gedaan. “Volgens mij hebben we ‘m inmiddels bijna allemaal gedaan”, zegt de presentator van Vandaag Inside.

Genee zei eerder al dat Derksen ‘een serieus probleem’ heeft als hij de cursus weigert te doen. “Ik denk dat ze hem eruit flikkeren.” Voor Derksen dreigt dan een schorsing van twee maanden, zonder uitbetaling van het salaris.

Video: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp over Talpa-cursus

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen weigert live op televisie zijn excuses aan te bieden na vermeend racisme

Johan Derksen weigert zijn excuses aan te bieden na zijn uitspraken over Tweede Kamerlid Habtamu de Hoop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

lya rozema
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Johan Derksen gedraagt zich als een overjarige puber!! hij hangt de populaire dorpsgek uit en dat is prima ,als hij elders maar geen podium krijgt!!Van het scherm afhalen die overbetaalde popie jopie!!

Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Vrijheid van meningsuiting staan jullie toch voor ? Gek dat het de andere kant op niet geldig is. Maar er ligt dus een aangifte tegen hem, en we zullen zien wat er gaat gebeuren

gtsb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Niks beukelul helemaal niks. Als jij de leeftijd hebt van derksen ga je deze belachelijke onzin cursus ook niet doen. Vreselijk deugmannetje . Hopelijk gaat fc update weer wat meer voetbalonderwerpen brengen ,dan zien we jou ook niet meer .

Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Kleutertje, kom je er niet meer uit met woorden gaan we schelden, niveautje van der Gijp. Zit je nogal dwars al het commentaar op de randdebielen van mij blijkbaar. Wees gerust ik zal je blijven volgen met je achterlijke commentaren op allerlei gebied knul, zag namelijk ook dat het normaal is in jouw wereldje om zwangere vrouwen aan te vallen in de Kuip. Gelukkig zijn er ook genoeg Feyenoord fans met verstand die dit niet accepteren en ingrepen

Frans Rieken
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aangifte is normaal kansloos, maar hier in Nederland gebeuren wel gekkere dingen, het is maar net hoe de wind waait bij de rechter, hij heeft wel ergere dingen gezecht , maar is daar ook niet op veroordeeld !!!!! B.V. Het liquideren van een politicus !!!!!

HR
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Johan heeft nu tijd genoeg gehad om er over na te denken. Gewoon even uitleggen wat hij onder een echte Fries verstaat. Omdat hij roept dat hij ook geen Surinamer is schuift hij de discussie op naar iets wat met racisme te maken heeft. Hij kan niet alleen maar blijven roepen dat iemand iets doms of ondoordachts noemt in het programma dit gewoon toe te geven. Johan is toch de enige in het programma die predikt maar er niet toe bereid is om e.e.a. uit te leggen en daar een penitentie voor te doen. Ik zie hem de laatste tijd wel vaker van die ondoordachte opmerkingen maken. Johan het wordt echt tijd om op te stappen. Ik ga dit niet verder toelichten want dat doe jij ook niet.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een gelul vandaag inside is gewoon kantine praat. Iedereen met een mening en lullen . Gelukkig geen toneelstukjes zoals bij veel programma's .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen