Mislintat reageert in cryptisch appje aan de NOS op onderzoek werkwijze bij Ajax

10 april 2024, 16:51
Foto: © Imago

Sven Mislintat wil niet bij de NOS reageren op het KPMG-onderzoek wat maandag werd gepubliceerd. In dit onderzoek werd onder andere gekeken naar de werkwijze van de ontslagen directeur voetbalzaken. In een cryptisch berichtje op WhatsApp heeft de Duitser laten weten niet te willen reageren op het onderzoek naar hem.

Het KPMG-onderzoek wees uit dat er geen aanwijzingen waren voor belangenverstrengeling van de oud-technisch directeur. Kort nadat er signalen waren over mogelijke belangenverstrengelingen werd Mislintat op straat gezet. Ajax kocht op de laatste dag van de transferperiode Borna Sosa via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van Mislintat.

Artikel gaat verder onder video

De RvC van Ajax heeft ervoor gekozen om dit onderzoek naar Mislintat niet openbaar te maken. Mislintat zelf wil niet reageren bij de NOS, maar stuurt een cryptisch appje als reactie. “Ze moeten iets zeggen om het voor zichzelf uit te kunnen leggen. Want waarom duurde het zo lang?”, leest het bericht van Mislintat.

Op 21 mei vindt er een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van Ajax plaats. Eén van de agendapunten is het bespreken van het rapport van KPMG.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Groot nieuws aanstaande bij Ajax: 'Drie koppen gaan op zeer korte termijn rollen'

Er gaan op korte termijn nog meer koppen rollen bij Ajax, zo voorspelt Mike Verweij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen