Sylvana Simons ziet iets heel kwalijks gebeuren in Goedemorgen Eredivisie (ESPN) en haalt uit

15 april 2024, 19:58   Bijgewerkt: 15 april 2024, 20:05
Foto: © Imago

Sylvana Simons is teleurgesteld over de uitspraken van Jorien van den Herik, die zich maandag kandidaat heeft gesteld als bondsvoorzitter van de KNVB. De tachtigjarige Van den Herik was zondagochtend te gast in het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN en gaf aan dat het niet verstandig zou zijn als er twee vrouwen in de top van de KNVB aan de slag zouden gaan.

Met zijn uitspraken doelde Van den Herik, in het verleden onder meer actief als voorzitter van Feyenoord, op directeur betaald voetbal Marianne van Leeuwen en voormalig D66-politica Jeanet van der Laan, die zich kandidaat heeft gesteld voor het bondsvoorzitterschap van de KNVB: "Dan krijg je de situatie dat je twee dames in de top van het voetbal hebt zitten. dat wordt natuurlijk ook oorlog", zei Van den Herik zondagochtend in het programma Goedemorgen Eredivisie: "Die twee vrouwen die alle twee dan op hun tenen moeten lopen. Dat wordt oorlog", herhaalde Van den Herik. "Mijn eerste argument, en daarmee zou de zaak al afgedaan moeten zijn, is dat mevrouw Van der Laan geen bestuurlijke voetbalervaring heeft."

Artikel gaat verder onder video

Het eerder genoemde argument, waarin Van den Herik aangaf dat het niet goed zou zijn dat Van Leeuwen en Van der Laan samen in de top van de KNVB aan de slag zouden gaan, zorgt voor verbazing bij voormalig BIJ1-fractievoorzitter Sylvana Simons: "Waarom zijn dit soort types altijd zo slaapverwekkend voorspelbaar, met een mening die stamt uit ‘t jaar dat ze geboren zijn, maar die toen ook al belegen en kwalijk was?", schrijft de 53-jarige Simons op X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: ‘Je hoort nu: hij is een verschrikkelijke jongen, er valt niet met hem te werken’

Kenneth Perez: 'Het is natuurlijk jammer dat je een speler contracteert een dag later hoort: wat een vervelende...'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
  53
  + 1
avatar

Daar heeft v Herik helemaal gelijk in , en dat wijf moet lekker kouseband gaan koken.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
  55
  + 1
avatar

Laat dat walgelijk stuk ongedierte haar tyfesmuil houden. Optyfen naar je moederland en nooit meer terugkomen mevr zwarte pietje.

gtsb
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Zij is idd degene die met al die lange tenen gezeik is begonnen . Maar dat kun je ook wat anders brengen Feyenoord1908 . Zo verlaag je jezelf naar haar niveau

jurgen😎
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

inderdaad je brengt het echt op een hele domme foute manier

Goku
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

Maar wel lekker duidelijk 😉

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Zij is de grootste racist van Nederland het word tijd dat die buitenlanders een keer gaan wieberen die Nederland willen veranderen en niet willen aanpassen Ik roep al jaren er moet een burgeroorlog komen om dit soort mensen eens en voor altijd op te ruimen.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

In het echte voetbal, horen geen vrouwen aan te top. Die zijn goed voor tafelvoetbal, bij wijze van spreken. Vrouwen mogen zich mijns inzien wel bemoeien met het huppelen op de mat, waar vrouwen een stokje met een lint aan vastgemaakt in de hand hebben

haike
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

ik snap niet dat ze deze trol nog voor vol aannemen!! laat ze lekker gaar koken!! dom wicht!! die heeft met haar vriend quincy helemaal geen verstand!! alleen janken janken janken over hoe zielig donkere mensen wel niet zijn! als dat zo was had zij nooit in de 2e kamer rond gehuppeld

R MN
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Ga lekker naar huis, koken. Veel beter.

Gusa
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Waarschijnlijk heeft ze het stuk niet eens gekeken. Van den Herik kwam geweldig goed over en de manier waarop hij dit zei was gewoon prima. Sylvana is een voortrekker van de 'lange tenen maatschappij' waarin iedereen zich door alles aangesproken en beledigd voelt en de één na de ander met een enigszins 'edgy' mening direct gecanceld dient te worden. Is de afgelopen jaren al ten kosten gegaan van oa satire.. daardoor krijgen we een hele enge wereld.

FredBreeuwsma06
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Dacht dat ze pleite was, maar nu steekt ze hier de kop weer op. Altijd gezeik en nooit iets nuttigs komt er uit.

BENNINK24
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Hij heeft gewoon gelijk !!! en wij zijn ook erg blij dat we weer iets achtelijks van jou horen , het was zo fijn !!!

eric vangestel
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Echt gestoord dat mens

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen