Van der Gijp snakt naar het einde bij Vandaag Inside en ziet maar één lichtpunt

15 april 2024, 18:41
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp ziet uit naar het einde van het seizoen van Vandaag Inside. De analist merkt dat de laatste weken voor het EK een ‘worsteling’ zijn. In de podcast KieftJansenEgmondGijp zegt hij wel zin te hebben in het EK.

Van der Gijp erkent dat hij toe is aan vakantie. “Dat is ook wel zo. Het is de vraag of het houdbaar is om tien maanden per jaar op tv te zijn. Dat is echt heel veel. Fysiek is het vol te houden, maar is het mentaal te doen? Ben je op een gegeven moment niet een beetje klaar met elkaar en met de redactie?”

Artikel gaat verder onder video

Michel van Egmond werpt op dat de tafelgasten eigenlijk al ‘vijf jaar klaar zijn met elkaar’. “Mwah, dat gaat ook op en af”, antwoordt Van der Gijp. ”Ik kijk wel een beetje uit naar het einde. De laatste zes weken zijn een worsteling. Het EK kijk ik wel enorm naar uit. Johan (Derksen, red.) misschien niet, maar ik wel. Het EK vind ik altijd leuk. Duitsland, Engeland, Spanje, Italië… Daar kijk ik naar uit. Dan heb je weer een maand vrij, maar daarna ga je weer een traject van tien maanden in.”

Toch haalt Van der Gijp wel voldoening uit de reacties die hij van kijkers krijgt. “Ik kom niet heel vaak buiten, maar als ik buiten loop, komen er veel mensen naar me toe die er ontzettend van genieten. Dat vind ik altijd wel leuk. Het is niet alleen zo dat er een miljoen mensen kijken, maar ze vinden het ook leuk. Ik kijk bijvoorbeeld ook naar Op1, maar ben geen fan van Op1.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp keert zich tegen twee vaste gasten Vandaag Inside: 'Ik ben allergisch voor ze'

René van der Gijp stoort zich aan twee gasten die regelmatig te zien zijn bij Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Snak nog meer naar het einde van het programma en dat ik die van der Gijp niet meer hoef te horen met zijn puber opmerkingen

Adri ligter
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Et is zo,n domme meeloper.

Joop
Link gekopieerd!
    45
    + 1
avatar

Gijp zal wel erg moe zijn van het uit zijn nek kletsen en dat voor die paar centen due hij ermee verdient. En als hij dan bekaf thuis komt ligt hij voor pampus op de bank verkleinwoordjes te verzinnen voor al die ventjes en knulletjes.

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Ach mannetje Gijpje heeft rust nodig, het is natuurlijk wel vermoeiend 5 dagen per week slap ouwehoeren met een wijntje voor je snuffertje en een hartig hapje. Dat mannetje zal wel uitgeput zijn, dat ventje heeft wel een zwaar leventje met zijn lasbrilletje en fietsenstalling mondje. En hij verdiend maar 5 ton dat is toch zwaar onderbetaald voor zo'n belangrijk mannetje vindt hij uiteraard zelf dan natuurlijk.

rene van gool
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wat een leugenaar fantast

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen