Van der Gijp keert zich tegen twee vaste gasten Vandaag Inside: 'Ik ben allergisch voor ze'

12 april 2024, 07:27
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp ergerde zich woensdagavond aan Lilian Marijnissen en Sam Hagens in de uitzending van Vandaag Inside. De twee gasten stelden zich kritisch op richting Johan Derksen, na diens opmerkingen over Kamerlid Habtamu de Hoop.

Van der Gijp hield zich in de uitzending van woensdag gedeisd, maar spuwt een dag later zijn gal over Marijnissen en Hagens. “Ik ben allergisch voor belerend toegesproken worden. Zodra iemand dat doet, zeg ik: even anders nu. Vooral Sam en Lilian… Daardoor had ik er altijd zo’n hekel aan als ze voor de microfoon stond in de Tweede Kamer, omdat ze zo sprak. Dat toontje stond me totaal niet aan.”

Artikel gaat verder onder video

Marijnissen, voormalig fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, zei 'werkelijk waar' niet te begrijpen waarom Derksen de uitspraken deed over De Hoop. Hagens, parlementair verslaggever voor SBS6, vroeg Derksen waarom hij 'er gewoon niet een keer op terug kan komen'. Derksen verweet hem een ‘vaderlijke’ toon en ook Van der Gijp stoorde zich, al voelde hij geen behoefte om dat woensdag duidelijk te maken. “Nee, daar had ik geen behoefte aan.”

Video: Johan Derksen blikt uitgebreid terug op uitspraken over Habtamu de Hoop

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen weigert live op televisie zijn excuses aan te bieden na vermeend racisme

Johan Derksen weigert zijn excuses aan te bieden na zijn uitspraken over Tweede Kamerlid Habtamu de Hoop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Natuurlijk houd die hersenloze lafhartig zijn mond op het moment dat het er toe doet omdat ie bang is om zichzelf klem te lullen. Hij kruipt liever een dag later in de reet van een van zijn holmaatjes. Dat kun je van die walgelijke snor in ieder geval niet zeggen.

H Veldkamp
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Wat een lafaard.

Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Dit heeft hij wel vaker gedaan, mensen aanvallen als ze niet meer aanwezig zijn, wat een vreselijke droevige man met het verstand van een koektrommel

Greetje Meijers
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Echt die Gijp is zo vreselijk. Ik walg als ik hem zie met dat stomme gelach van hem.

AJAX72
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Klopt helemaal tv programma van de tv halen

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Die van der Gijp is echt verschrikkelijk hij praat en praat, maar bijna alles wat hij zegt is complete onzin, zonde van de zendtijd, hij kan alleen maar lachen om zijn eigen stomme grappen, bovendien is hij ook nog een neurotische alcoholist.

Zadkine
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Geert, Baudet, Derksen, Gijp allemaal uitdelen maar tegenspraak ja dan zijn ze niet thuis. Iets met populisme en leegte.

Adrie BlackLionscorner
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Een programma van gajes voor gajes.

Joop
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Het enige wat Gijp kan is iedereen aanspreken met verkleinwoordjes dat ventje, dat meisje, knulletje enz enz om misselijk van te worden en zeer respectloos. Hersens van een garnaal.

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ik heb een kleinzoon van 4 jaar en dat mannetje is slimmer dan van der Gijp en dat zegt toch wel wat, denk ik dan maar.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Je merkt dat dit programma steeds meer negatieve reacties krijgt, daarom zijn ze dat prigramma "de oranje zomer" begonnen. Bij talpa zijn ze echt niet achterlijk en zien ze ook wel in dat VI op zijn laatste krachten loopt. De oranje zomer zullen ze wel zien als vervangend middel voor VI, maar zolang die irritante kerel daar aanschuift, zal ik niet kijken. En dan bedoel ik dus Derksen's zogenaamde opvolger, castricum.

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Inderdaad die van Castricum vind ik ook een walgelijke vent net als die advocaat Knoest.

Adri ligter
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het zijn meelopers en naar de mondpraters, bang dat ze niet meer uitgenodigt worden door op Opa Derksen .

FranklinEder
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Gijp is natuurlijk een nietszeggend figuur die de hele dag niets doet en op de bank ligt te zappen naar inhoudloze programma's. Savonds vult ie zijn zakken om bij VI aan te sluiten. Als ze daar praten over wat ingewikkelde items lijkt ie een dooie pier aan tafel. Nee dan kan ie niet over meepraten. Maar als er iets doms op te merken valt ja hoor dan is die Gijp volop aanwezig en met zijn domme gelach hoopt ie het publiek mee te krijgen om zijn (domme) bijdrage nog maar even aan te halen. Van mij mag ie opzouten uit dat programma , irritante vent. Met zijn vriendjes Genee en Derksen durft ie bij wijze van bij elke serieus talkshow aan te schuiven maar in zijn eentje durft ie dat niet omdat ie wordt vast geluld. Dat had ik gemerkt toen ie ooit met zijn boek bij DWDD met die schrijver van Egmond tafelgast was. Er was een discussie gaande met een andere genomineerde schrijver. Gijp had weinig te zeggen was zo onzeker en zweette alleen maar en die van Egmond nam maar het woord.

Theodorus67
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Helemaal eens. Het is ook interessant om naar de positie van Genee te kijken. De kijkers zijn hem eigenlijk altijd al beu. Toch zit ie er nog steeds. Meeliftend.

HansVermeulen21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Twee laffe honden Gijp en Derksen. Vooral de laatste gaat steeds een stapje verder met zijn uitspaken. Gijp helemaal om later erop terug te komen, als ze er niet bij zijn. Merel, Roxanne, Sam, blijf lekker thuis. Stom lachen om niets die Gijp.

Jan Reijken
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wordt het geen tijd die hufters eens van de buis te halen . Het is allemaal zo inhoudsloos en hersenloos waarover ze praten. Mijn puber kleinzoon is nog slimmer dan dat hele minimale zootje bij elkaar.

rene van gool
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik kan mee niet voorstellen dat de mensen die hij op straat tegen komt positief op hem reageren ja ze zeggen daar. Heb je geile gijpie de paarden imitator

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen