Wesley Sneijder zegt televisieoptreden af, Andy van der Meijde maakt reden live op televisie bekend

15 april 2024, 22:47   Bijgewerkt: 15 april 2024, 23:44
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder zou maandagavond te gast zijn geweest in de talkshow Veronica Offside, maar heeft zijn komst afgezegd. De recordinternational van het Nederlands elftal had zondag een gala voor de Wesley Sneijder Foundation, wat volgens Andy van der Meijde de reden is dat de oud-middenvelder maandag niet op televisie is verschenen.

"Ik dacht ook: zou ik afzeggen vandaag? Maar ik ben een echte man, ik kom gewoon", zegt Van der Meijde bij het begin van de uitzending van Veronica Offside. De oud-voetballer was zondagavond op hetzelfde feestje aanwezig als Sneijder: "Het was het gala voor de Wesley Sneijder Foundation", licht presentator Wilfred Genee vervolgens toe. "Een goed doel. Jonge mensen, kansen geven, onderwijs, voetbal, entertainment en leiderschap", noemt Genee een aantal punten waar de Wesley Sneijder Foundation aandacht aan besteedt. 

Artikel gaat verder onder video

Het gala ging tot in de late uurtjes door, zo onthult Van der Meijde. De analist denkt dat het voor Sneijder de reden was om de uitzending van Veronica Offside af te zeggen: "Het is laat geworden, voor mij ook. Ik heb wel een fles Whiskey op, denk ik. Hij is nu aan het bijkomen denk ik. Hij was aan het zingen bij de afterparty. En maar zingen en maar zingen, maar het was een topavond. Hij heeft het goed gedaan", besluit Van der Meijde.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp staat plotseling op in Vandaag Inside: 'Hier wil ik niets mee te maken hebben!'

René van der Gijp stond op van tafel in Vandaag Inside, nadat presentator Wilfred Genee een grap over de vriend van bargast Raymond Mens maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Ajax had Sneijder allang moeten opnemen ongeacht in welke goede functie !!!

Dropkick
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Hier zie je maar weer hoe onbelangrijk die kvt programmas zijn.

Dexi
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Zondagavond een feestje gehad en meneer kan het daarna niet meer opbrengen om maandagavond rond half elf om een uurtje aan te schuiven. Mocht hij een fulltime functie ergens gaat vervullen ,desbetreffende bedrijf moet er wel rekening houden met meneer dat zijn werkweek begint pas op een dinsdag.

Kadinsky
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

De uitzending is niet live en aanschuiven gebeurt dus ook niet om half elf, halve zool.

Jan Maessen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Mijn e-mail adres is [email protected] wordt wel verward met het door het door u gebruikte.Maar dat is een prive-adres.

Jan Maessen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Schneider zal echt wel een goede reden hebben gehad voor zijn afwezigheid.Maar waarom moeten wij in Nederland alles willen weten van elkaár.Geef elkaar meer ruimte voor prive zaken.Meer respect is wel op zijn plaats.We kunnen trots zijn op mensen zoals Wesley, een icoon van het Nederlandse voetbal,na Cruyff misschien wel de intelligente speler.Dus gun die man zijn ruimte zoals ik al eerder zei.😎🤘⚽. Voetbal,de Moeder aller sporten en als je dan zulke iconen hebt qua techniek en intelligentie,koester dat inplaats van door platvloerse journalistiek het kapot te maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen