Sterkhouder die gelinkt wordt aan PSV én Ajax krijgt zeer slecht nieuws te verwerken

23 mei 2024, 19:04
Foto: © Imago

Philippe Sandler komt dit seizoen niet meer in actie bij NEC. De centrumverdediger, die dit seizoen fungeert als een van de sterkhouders van de Nijmegenaren, heeft teveel last van de hamstring en moet de play-offs om Europees voetbal aan zich voorbij laten gaan.

Hoewel Sandler nog tot medio 2025 vastligt, is het nog maar de vraag of de stopper zijn laatste wedstrijd voor NEC heeft gespeeld. De verdediger werd dit jaar veelvuldig genoemd bij onder meer Ajax en PSV. Beide clubs zouden interesse hebben in de oud-speler van PEC Zwolle, Feyenoord en Manchester City.

Artikel gaat verder onder video

Sandler viel tegen AZ (0-3 nederlaag) geblesseerd uit. De Nederlander greep naar de hamstring en moest uiteindelijk het veld ruimen. Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, waardoor de centrumverdediger in de play-offs mogelijk minuten kon maken. Dit is echter niet het geval, zo bevestigde Rogier Meijer woensdag.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt in 2024/25

Rafael van der Vaart durft alvast te voorspellen welke ploeg in het seizoen 2024/25 met de landstitel aan de haal gaat.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ok , het begint met de hamstring , dan de quads , dan de enkel etc etc , waarom omdat hij zich tè veel laten zien, en dat heeft hij niet nodig , want hij kan heel goed voetballen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen