'Ajax stimuleert dat alleen maar, dat houdt die spelers een beetje onder controle'

29 mei 2024, 11:51

In de jeugdopleiding van Ajax worden spelers aangemoedigd om vooral een vaste relatie aan te gaan. Dat zegt Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, dinsdagavond in Shownieuws. Het SBS-programma bespreekt de achttiende verjaardag van Damián van der Vaart, de zoon van voormalig international Rafael van der Vaart en diens ex-vrouw Sylvie Meis.

Damián maakte afgelopen seizoen de overstap van het Deense Esbjerg naar de jeugdopleiding van Ajax, de club waar zijn vader ruim twintig jaar geleden doorbrak en waar hij de basis legde voor zijn imposante carrière, die hem onder meer langs clubs als Tottenham Hotspur en Real Madrid leidde. Zoonlief speelde afgelopen seizoen in de Onder 18 van de Nederlandse recordkampioen en zal volgend jaar doorstromen naar de Onder 19.

Shownieuws zou Shownieuws niet zijn als ook de verkering tussen Damián en zijn vriendin Romy Gentile besproken wordt. "Het is dik aan, de families hebben elkaar ook al leren kennen. Dus het is echt wel wat serieus aan het worden", weet Santegoeds. "Ajax stimuleert dat alleen maar, die willen graag dat die spelers aan de vrouw zijn", vervolgt de journalist. "Die houden ze wel een beetje onder controle, dat ze niet het hele weekend op het Leidseplein zitten."

Voormalig wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel kan dat beamen. Haar zestienjarige dochter Indy heeft immers een relatie met de één jaar oudere Thijs Kraaijeveld, die in de Onder 18 van Feyenoord speelt. "Ja, dat werkt wel een beetje zo. Thijs speelt altijd tegen Damián", vertelt de viervoudig Olympisch kampioene. Hoewel Zijlaard-van Moorsel de term 'schoonzoon' nog wat teveel van het goede vindt, is ze heel tevreden met het Feyenoord-talent binnen haar gezin: "Hij is hartstikke leuk, als het zo blijft zijn wij hartstikke blij."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt in 2024/25

Rafael van der Vaart durft alvast te voorspellen welke ploeg in het seizoen 2024/25 met de landstitel aan de haal gaat.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dus haar dochter is 16 en moeder kijkt verder dan puppy love

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen