Erik ten Hag getuige van primeur bij Premier League-duel van Manchester United

6 mei 2024, 19:30
Foto: © Imago

Scheidsrechter Jarred Gillett zal bij de competitiewedstrijd tussen Crystal Palace en Manchester United maandagavond een cameraatje op zijn koptelefoon dragen. Het is voor de eerste keer dat dit bij een wedstrijd in de Premier League gebruikt wordt.

De beelden van de camera, genaamd ‘RefCam’ zullen niet live worden uitgezonden, maar worden gebruikt in een eenmalig programma dat inzicht geeft in het werk van de scheidsrechters in de Premier League. In februari van dit jaar droeg Bundesliga-scheidrechter Daniel Schlager een camera en een microfoon tijdens een 2-2 gelijkspel tussen Eintracht Frankfurt en VfL Wolfsburg. Vorig jaar droeg Premier League-arbiter Rob Jones een camera tijdens een Summer Serie-wedstrijd van 2023 tussen Chelsea en Brighton in Philadelphia.

Artikel gaat verder onder video

Voor Manchester United is het duel van vanavond ontzettend belangrijk, want bij een overwinning op nummer veertien Crystal Palace wipt de ploeg van Erik ten Hag over Chelsea en Newcastle United heen. Deze twee ploegen hebben, in tegenstelling tot The Red Devils al 35 duels gespeeld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart kijkt Van Basten aan: ‘Hij is de énige die jou hier aan tafel heeft omgeluld’

Rafael van der Vaart lacht: "Hij heeft één avond hier gezeten met jou… Volgens mij is hij de enige persoon die jou omgeluld heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen