Het gaat al iets beter met PSV-supporter 'Appie': 'Ik kon met tien vingers al niet typen'

7 mei 2024, 15:21
Foto: © Imago

PSV-supporter Albert van de Vliet, beter bekend als Appie, zag nog voordat de kampioenswedstrijd begon zijn hand helemaal onder het bloed zitten nadat er een cobra ontplofte in zijn hand. Eerder vertelde de PSV-fan al dat hij dacht dat het een fakkel was. Appie, die de cobra in zijn klauwen geschoven kreeg van een andere supporter, legt uit dat het op de dinsdag al wat beter gaat dan op de maandag.

“Ik had de hele dag veel pijn”, vertelt Appie over de maandag, waarop hij normaal gesproken naar de huldiging was gegaan om zijn spelers toe te juichen, aan het Algemeen Dagblad. Nadat de cobra was ontploft had Appie niet meteen door wat de schade was. “Ik dacht ‘ah shit’, maar liep gewoon door. Ik voelde niks”, legt hij uit. Wanneer hij door had dat het goed mis was? “Toen ik door twee man onder mijn oksels werd gepakt en meegenomen.”

Artikel gaat verder onder video

De supporter in het ziekenhuis vraagt zichzelf af of hij wel aangifte wil doen tegen diegene die hem het gevaarlijke vuurwerk gaf. “Dan doe je aangifte tegen een onbekende”, geeft Appie toe. Wellicht komt er dus geen aangifte vanuit zijn kant, maar ethisch is het zeker niet, zo vertelt de supporter. “Diegene neem ik dat wel kwalijk.”

Over de toekomst heeft Appie nog weinig nagedacht. “Ik werkte als belader op een vuilniswagen. Dat gaat hem niet meer worden. Daarvoor zat ik in de bijstand. Een kantoorbaantje is niks voor mij. Ik kon met tien vingers al niet zo goed typen...” In ieder gevaal baalde de fan van PSV dat hij niet bij de huldiging kon zijn. “Dat was helemaal niet leuk.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfan16
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hij heeft die fakkel zelf van de grond opgepakt. Staat toch duidelijk op beeld 😅

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Nee er zou tegen hem gezegd zijn: ‘Hier heb je een fakkel’ Naja een helder licht was het al niet, anders weet je ook wel beter.

Voetbalfan16
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

https://x.com/JBrenessi/status/1787460460880527862 denk dat dit toch alle twijfel weg haalt

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dan nog kan iemand het tegen hem zeggen, het is iemand met een beperking. Als je zegt spring van een brug dan doet i het voor je..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen