Noa Vahle moet achter Joost Klein aan, maar uit live op televisie haar grote frustratie over die beslissing

20 mei 2024, 09:02   Bijgewerkt: 20 mei 2024, 09:21
Foto: © SBS

Sportverslaggeefster Noa Vahle was zondagmiddag niet aanwezig bij de ontknoping in de verschillende Europese topcompetities, waaronder de Premier League, maar in Enschede. De journaliste werd door Talpa naar het Freshtival in Enschede gestuurd om een poging te wagen om Joost Klein, die daar voor het eerst sinds zijn verbanning van het Eurovisie Songfestival weer ging optreden, voor de camera te krijgen.

Tijdens de uitzending van De Oranjezondag kwam Vahle verschillende keren in beeld om te kijken of de journaliste het al was gelukt om Klein voor de camera te halen. Dat is haar, net als alle andere aanwezige media, niet gelukt. Verrassend is dat niet, want Klein zit er helemaal niet op te wachten om met de media te praten. Vahle zat er eigenlijk ook helemaal niet op te wachten om naar het festival in het oosten van het land af te reizen, zo gaf ze eerlijk toe in de uitzending van De Oranjezondag. Op cynische wijze liet ze weten niet heel erg blij te zijn met de beslissing van Talpa.
 
“Jullie kunnen het ook wel voorstellen dat ik als sportverslaggever, op de dag dat er een ontknoping is in de Premier League en de laatste speelronde en de Eredivisie, het echt heel erg leuk vind om af te reizen naar Enschede", begint Vahle cynisch in de talkshow van Hélène Hendriks. "Om te kijken naar Joost Klein en vervolgens geen vraag te kunnen stellen. Dus een geslaagde dag, moet ik zeggen", zegt Vahle, die - ondanks dat ze het met een lach zei - vervolgens nog een sneertje uitdeelde aan Talpa.

Artikel gaat verder onder video

“Ik was zeker niet de enige hier, want die persvrouw hier van het festival wist niet wat haar overkwam. Ongelooflijk veel pers uit binnen- en buitenland. Vanuit Nederland de NOS, RTL Boulevard, Talpa heeft efficiënt drie ploegen gestuurd, dus wij, Hart van Nederland en Shownieuws", zegt Vahle, waarmee ze indirect aangeeft dat haar aanwezigheid op het festivalterrein in principe overbodig was. 


➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jansma: ‘Ik ga iets geks zeggen: ik ben fan en verwacht hem in de basis op het EK’

Kees Jansma weet wie hoe dan ook moet spelen op het EK bij Oranje. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Snap haar , stuur haar maar naar verweg niestad!!! Wat een hoog in de bol trut zeg, maar goed de hele familie, is bagger !!!

Ajeto!
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Voor volgend jaar moet u maar even met de psychiater om tafel gaan zitten, dat hij geen maandagen meer vrij neemt. Ookal is het een landelijke vrije dag. Het doet u namelijk weinig goeds.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Wat bedoelt u met "waarheid is hard", uw waarheid? Ik vind uw hersenspinsels eigenlijk gewoon diep triest. Het slaat kant nog wal om dat soort dingen rond te bazuinen.

MaxH
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Wat een gestoorde zak is die AJAX72 zeg. Je moet naar de dokter of ben je gewoon jouw pilletjes vergeten

Ajeto!
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over.

gtsb
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Wat een arrogante muts. Ten 1e mag zij dit werk doen dankzij mammie en pappie . Daarnaast is joost klein op dit moment geen klein onderwerp ,anders had ze er wel als enige media gezeten . Ze wil dus alleen dingen doen die ze zelf uitkiest .

gtsb
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Maxb beetje frusti zo te lezen . Je kan ook op een normale manier iemand niet goed vinden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen