John van den Heuvel laat PSV-icoon bijna een pijnlijke smak maken: 'Dit gaat fout!'

7 mei 2024, 08:11

Misdaadverslaggever John van den Heuvel, groot supporter van landskampioen PSV, heeft clubicoon Willy van de Kerkhof bij het vieren van de 25ste landstsitel bijna op de grond laten vallen. In Veronica Offside worden de beelden vertoond waarop duidelijk te zien is dat de 72-jarige oud-middenvelder maar net aan een flinke smak weet te ontsnappen.

Presentator Wilfred Genee legt uit dat Van den Kerkhof bij het behalen van de landstitel in 1975 óók al op de schouders van Van den Heuvel belandde: "Dus toen zei ik: 'Als ze vandaag kampioen worden, dan lijkt het me niet meer dan logisch dat John hem nog één keer op de schouders neemt'". Vervolgens worden de beelden ingestart, bij het zien daarvan houden Andy van der Meijde ('Oh, nee toch') en Wim Kieft ('Dit gaat fout') hun hart vast, maar ondanks enkele wankele ogenblikken lukt het Van de Kerkhof om te blijven zitten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen