Van Nistelrooij verklapt waar hij graag wil trainen: ‘Heeft wel iets speciaals voor mij’

24 mei 2024, 11:40   Bijgewerkt: 24 mei 2024, 13:21
Foto: © Imago

Ruud van Nistelrooij zit sinds zijn vertrek bij PSV op 24 mei 2023 zonder club. De voormalig topschutter van onder meer PSV, Manchester United, Real Madrid en HSV, zou wel graag weer aan de bak willen en heeft wel een bestemming in zijn hoofd. "Het zou leuk zijn om in Spanje te trainen", aldus Van Nistelrooij in gesprek met Marca.

“Dat zou ik graag willen, ja", erkent Van Nistelrooij, die in zijn tijd als spits bij Manchester United bekendstond als Van the Man. “Ik heb in Nederland, Engeland, Duitsland en Spanje gespeeld. En deze vier landen zijn opties voor mij omdat ik de talen spreek. Ik heb de ervaring dat ik in deze landen heb gewoond en ik zou graag in deze competities willen trainen. Het is waar dat Spanje iets speciaals voor mij heeft, dat moet ik wel bekennen.”

Artikel gaat verder onder video

Er is één bestemming die Van Nistelrooij momenteel nog niet ziet zitten en dat is Saudi-Arabië. “Mijn tweede stap als coach is heel belangrijk voor me, ik wil dat iedereen ziet hoe ik ben als coach. In Nederland is het duidelijk, maar ik wil dat het daarbuiten ook gezien wordt. Ik wil bij een club werken die een duidelijk spelmodel heeft, dat de technisch directeuren weten welke profielen nodig zijn om dit soort voetbal te spelen en dat als ik binnenkom ze iets moois kunnen neerzetten", besluit de 47-jarige oefenmeester.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart voorspelt: PSV wordt ook kampioen in 2024/25

Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart verwachten dat PSV ook volgend seizoen succesvol zal zijn in de Eredivisie.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ruud die voor zijn grootse daden snel vergeten wordt. Tjonge wat had ik van zijn voetballen genoten destijds. Onvergetelijke beelden. Bosz kwam in een door Ruud gespreid bedje.

Dropkick
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Hij zegt , als ik binnenkom dat ZE iets moois neerzetten , dus met andere woorden , dat ik niet op mijn bek ga met ( Slechtere ) spelers , dat heet in de volkmond , COVER YOUR OWN ASS 😁😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen