Theo Hernández kijkt vooruit naar mogelijk vijandig weerzien met Denzel Dumfries

15 juni 2024, 15:44   Bijgewerkt: 15 juni 2024, 15:57
Foto: © Imago

Theo Hernández denkt niet dat de vlam meteen weer in de pan zal slaan bij een nieuwe ontmoeting met Denzel Dumfries. De linksback van Frankrijk gaat proberen zichzelf in te houden.

Op 21 juni staan Frankrijk en Nederland tegenover elkaar, waardoor Hernández en Dumfries elkaar weer kunnen ontmoeten. Beide spelers werden in het pikante kampioensduel AC Milan - Internazionale (1-2) vlak voor het einde van de wedstrijd uit het veld gestuurd na een akkefietje. Tijdens het kampioensfeest van Inter hield Dumfries vervolgens een twijfelachtig en spottend spandoek omhoog met Hernández erop als hond aan de lijn.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens een persmoment zegt de Franse linksback: "Ik zal rustig blijven. Er is gewoon heel veel rivaliteit tussen AC Milan en Inter. Wat er toen is gebeurd, is gebeurd." Dumfries werd vervolgens gestraft door de Italiaanse voetbalbond, waardoor Hernández er een punt achter heeft gezet.

"Als ik hem zie, begroet ik hem. Op dit moment zie ik geen probleem." Hernández is normaal gesproken de eerste linksback van Frankrijk, maar het is twijfelachtig of hij Oranje haalt. Hij lijkt op dit moment met wat fysieke klachten te kampen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke spelers van Oranje moet Koeman strafschoppen laten nemen?

Afgezien van Memphis Depay heeft Oranje een klein probleem. Al is er een Eredivisie-speler met 10 goals uit 10 penalty's.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen