Bayern wil Mirallas: "Ik kost acht miljoen euro"

1 juni 2012, 08:55

Kevin Mirallas lijkt de volgende Belgische international te worden die aan de slag gaat bij een Europese topclub. De 24-jarige aanvaller werd dit seizoen bij Olympiakos landskampioen, topscorer én Speler van het Jaar en heeft daarmee de belangstelling van Bayern München gewekt, zegt hij tegenover Sporza. Maar hij is niet goedkoop.

"Het is flatterend dat Bayern interesse toont", geeft de aanvaller toe. "Ik wil wel een transfer, maar ik hoef niet weg. Olympiakos gaf me een kans toen ik het moeilijk had. Ik weet ook wat ik moet kosten: 8 miljoen, dat staat in een clausule in mijn contract."

Voordat hij aan een transfer mag denken, moet Mirallas nog met de nationale ploeg van België aantreden tegen Engeland. Hij zal, net als vrijdag tegen Montenegro, links voorin staan. "Tegen Montenegro zette ik de lijn van mijn goede seizoen door en door die prestatie heb ik misschien meer kans om in de basis te staan tegen Engeland. Ik hoop er alvast op. Spelen op Wembley zou een mooie beloning zijn", stelt de Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen