Flamengo woedend op Ronaldinho

1 juni 2012, 21:20

Flamengo heeft het helemaal gehad met Ronaldinho. De baltovenaar, die al enige tijd onder vuur lag, dwong donderdag via een rechtzaak een vertrek af bij zijn Braziliaanse werkgever. Die handelswijze is totaal in het verkeerde keelgat geschoten bij de club.

Ronaldinho claimt nog ruim zestien miljoen euro aan achterstallige inkomsten tegoed te hebben en werd daarin in het gelijk gesteld door de rechter, waardoor hij zijn contract mocht verscheuren. "Dat bedrag is belachelijk", aldus Rafael De Piro, advocaat van de club. "We zullen nog eens goed naar de rechtzaak kijken voor we beslissen wat we gaan doen."

"En dan te bedenken dat we Ronaldinho al zijn misdragingen in zijn periode bij ons hebben vergeven", foetert De Piro. De voormalige aanvaller van FC Barcelona en AC Milan kwam deze week niet opdagen op de training en miste daarna een oefenwedstrijd van zijn club.

Ronaldinho heeft een hele andere lezing van het verhaal. "Ik heb zo lang gewacht als ik kon, maar nu was het echt genoeg geweest. Ik heb besloten mijn advocaten aan het werk te zetten om een einde te maken aan dit gedoe. Ik vind het jammer voor de vrienden die ik achterlaat en de fans die achter me stonden."

De Braziliaan stond sinds 2011 onder contract bij Flamengo. Destijds kwam hij voor drie miljoen euro over van Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen