Bommer nieuwe trainer Duisburg

9 mei 2006, 10:05

MSV Duisburg heeft weer eens een nieuwe trainer gevonden. De ploeg, die dit seizoen als hekkensluiter degradeerde naar de tweede Bundesliga, heeft Rudi Bommer vastgelegd als nieuwe hoofdcoach. Bommer is alweer de vierde oefenmeester binnen een periode van twaalf maanden die aan de slag gaat in Duisburg.

De 48-jarige Bommer volgt Heiko Scholz op, die het dolende team de laatste weken onder zijn hoede had. Diezelfde Scholz was op zijn beurt weer de opvolger van Jürgen Kohler. Dat was het echter nog niet, want ook deze Kohler trad pas in de loop van dit seizoen in dienst. Duisburg begon het seizoen immers met Norbert Meier als hoofdtrainer, maar hij werd ontslagen nadat hij een kopstoot had gegeven aan 1.FC Köln-speler Albert Streit.

Bommer was als speler actief voor Fortuna Düsseldorf, Bayer Uerdingen en Eintracht Frankfurt. De middenvelder speelde bovendien zes interlands en maakte deel uit van de Duitse selectie voor het EK van 1984 in Frankrijk. Als trainer werkte Bommer in het verleden al bij Wacker Burghausen en 1860 München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen