Zelfs Juve-keeper Buffon genoot van goal Oscar

20 september 2012, 11:56

Oscar tekende woensdag voor het mooiste doelpunt van de eerste Champions League-speelronde. In de kraker tegen Juventus schoot de Braziliaanse spelmaker van Chelsea de bal, uit de draai, in de kruising achter doelman Gianluigi Buffon.

"Hij maakte een heel korte draai en plaatste de bal precies onder de lat", zegt Buffon in Italiaanse media. De ervaren doelman had genoten van het doelpunt. "Ik zal niet zeggen dat het leuk is om zo'n goal tegen te krijgen, maar het is wel bijzonder om deel uit te maken van een bijzonder doelpunt als deze. Complimenten aan Oscar."

De wedstrijd tussen Chelsea en Juventus eindigde uiteindelijk in 2-2. De ploeg uit Turijn heeft hiermee laten zien dat het zich weer kan meten met de top, vindt Buffon. "Ik ben één van de weinige spelers die ook de vorige successen van deze club meegemaakt heeft. Daarna hebben we zes zware jaren gehad. En ik kan je zeggen, zes jaar is heel lang. In die jaren droomden we er van om weer kampioen te worden en mee te doen in Europa. We willen meedoen op dit niveau en dat lijkt te lukken. Ik denk dat we hebben laten zien dat we een team zijn om rekening mee te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen