Bekerduel Heracles komt te vroeg voor Vujicevic

18 december 2012, 16:37

Dario Vujicevic kan woensdag niet meedoen in de bekerwedstrijd van Heracles Almelo tegen NAC Breda. De middenvelder heeft na een hamstringblessure de training hervat, maar het duel in het Rat Verlegh Stadion komt voor hem nog te vroeg.

Naast Vujicevic zijn ook Daryl van Mieghem, Jeroen Veldmate, Leon van Dijk en Luis Pedro niet fit genoeg om mee te spelen. "De overige selectiespelers zijn fit. Daar gaan we vanmiddag nog een laatste training mee afwerken en dan moeten we klaar zijn voor NAC Breda. We gaan weer proberen ons eigen aanvallende spel te spelen en ik heb alle vertrouwen in een goed resultaat", zegt coach Peter Bosz op de clubsite.

Vorig seizoen was Heracles dé verrassing van het bekertoernooi en haalde het zelfs de finale, waarin PSV te sterk was. Die finaleplaats toonde aan hoe mooi het toernooi kan zijn voor een club als Heracles, stelt Bosz. "Maar ik ben niet zo van het terugkijken, de wedstrijd tegen NAC Breda staat op zich en heeft niets meer te maken met de in het verleden behaalde resultaten. Voor Heracles Almelo is het bekertoernooi enorm belangrijk, we zullen er dan ook alles aan doen om de kwartfinale te halen", stelt hij.

De bekerwedstrijd tussen NAC Breda en Heracles begint woensdag om 18.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen