VVV-coach Lokhoff: "Het is nog niet gedaan"

26 april 2013, 15:52

Door het zwaarbevochten gelijkspel van afgelopen weekend tegen FC Twente (2-2) weet VVV Venlo één ding zeker: het staat ook na maandag niet laatste in de Eredivisie. De voorsprong op hekkensluiter Willem II, dat een veel slechter doelsaldo heeft, bedraagt namelijk drie punten. Willem II moet dus minimaal vier punten pakken in de laatste drie duels om VVV voorbij te gaan en gezien het resterende programma lijkt de kans daarop bijzonder klein, maar VVV-trainer Ton Lokhoff blijft voorzichtig.

"Het is nog niet gedaan", benadrukt de oefenmeester op de website van zijn club, "maar we hebben nog alles in eigen hand. Ik heb deze competitie al vreemde uitslagen voorbij zien komen, dus we rekenen ons in Venlo echt niet rijk omdat Willem II nog uit speelt in Arnhem en Amsterdam. Wij moeten naar onszelf kijken en zelf de punten pakken. Ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen de komende weken."

Lokhoff wil dus dat zijn ploeg punten pakt, om de beginnen dit weekend tegen ADO Den Haag. De coach verwacht dat zijn team tegenover een zeer strijdbaar ADO komt te staan. "Ja, zij zullen het thuispubliek toch weer eens wat willen laten zien. Aan ons de taak om dat niet te laten gebeuren. Mensen zeggen wel eens dat wedstrijden in de eindfase er niet meer toe doen omdat ploegen 'uitgespeeld' zouden zijn. Daar geloof ik niet in: ADO wil deze pot gewoon winnen, net als wij. Het is belangrijk dat wij de goede lijn van de wedstrijd tegen FC Twente door kunnen trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen