Broer verklapt transfer Marquinhos naar PSG

18 juli 2013, 20:28   Bijgewerkt: 18 juli 2013, 22:48

Paris Saint Germain staat op het punt zijn derde grote aankoop van deze week te doen. Marquinhos kan elk moment tekenen bij de ambitieuze kampioen van Frankrijk. Zowel Paris SG als AS Roma, de huidige werkgever van Marquinhos, heeft de deal nog niet bevestigd. Wel heeft Marquinhos' broer zijn mond voorbij gepraat.

"We hebben tot laat onderhandeld, maar we hebben dan eindelijk een akkoord bereikt. Dit is geweldig nieuws voor iedereen", zei de broer van Marquinhos tegen Italiaanse media. Naar verluidt is met de transfer 32 miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan nog met drie miljoen euro aan prestatiebonussen oplopen.

Dinsdag nam Paris SG Edinson Cavani (63 miljoen euro) al over van Napoli. Een dag later werd Lucas Digne voor circa vijftien miljoen euro weggeplukt bij OSC Lille.

Marquinhos staat te boek als een groot talent en wordt al de hele zomer in verband gebracht met Paris SG. De 19-jarige Braziliaanse verdediger, die pas afgelopen seizoen debuteerde in de Serie A, kon ook naar FC Barcelona en Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen