NAC zonder Chelsea-huurling Perica naar Kuip

23 augustus 2013, 17:10

NAC Breda reist zondag zonder aanwinst Stipe Perica naar De Kuip voor het uitduel met Feyenoord. De Kroatische aanvaller, gehuurd van Chelsea, heeft nog geen werkvergunning en is er daardoor niet bij in Rotterdam.

Perica voelt zich al helemaal thuis in Breda. Dat komt mede doordat hij in zijn eigen taal kan communiceren met hoofdcoach Nebojsa Gudelj en diens assistent Marino Pusic. "Als je geen vertrouwen hebt in de trainer en hij niet in jou, dan valt alles in het water. Ik ben tevreden over de trainer en de staf. Het voelt alsof ik hier al jaren speel en niet slechts een paar dagen", zegt hij tegen Omroep Brabant.

Perica heeft Chelsea zelf gevraagd om hem bij NAC te stallen. Hij kent de Brabantse club goed, aangezien hij wekelijks de Eredivisiesamenvattingen volgde op de Kroatische televisie. "Het allermooiste aan NAC vind ik de supporters en het stadion. De supporters zijn fenomenaal", looft hij de Bredase aanhang.

NAC kan tegen Feyenoord beschikken over een vrijwel complete selectie. Alleen Anouar Hadouir en Mark Looms zijn er vanwege blessures niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen