Pardew blij met terugkeer en werklust Cabaye

11 september 2013, 13:57

Yohan Cabaye werd de afgelopen transferperiode veelvuldig in verband gebracht met Arsenal. Van een transfer naar Londen kwam het echter nooit, waardoor de Franse middenvelder weer aansloot bij Newcastle United. Newcastle-manager Alan Pardew is verheugd met de wijze waarop Cabaye terugkeerde bij de club.

Arsenal zag afgelopen maand een bod op de Fransman afgewezen worden door Newcastle. Cabaye maakte eerst geen deel uit van de selectie, omdat hij een transfer wou maken naar een andere club. Na het afketsen van de Arsenal-transfer maakte Cabaye zijn rentree in de ploeg van manager Alan Pardew, toen hij tegen Fulham in het veld kwam ten faveure van Vurnon Anita.

Het missen van wedstrijdritme betekende voor Cabaye dat hij niet in actie kwam voor de nationale Franse ploeg. Pardew stelt tegen SkySports dat de Franse middenvelder in de interlandweek wel alles heeft gedaan om weer terug te komen: "Yohan Cabaye is achtergebleven in Newcastle. Hij heeft veel werk afgeleverd. Yohan heeft zich geweldig opgesteld."

Newcastle speelt aankomend weekeinde de uitwedstrijd tegen Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen