Ambitieuze Sno: "Dit mag niet mijn eindstation zijn"

2 november 2013, 07:00

Evander Sno keerde vrijdagavond terug bij RKC Waalwijk. De middenvelder werd door trainer Erwin Koeman in de startformatie geposteerd, speelde een uitstekende wedstrijd en zag zijn ploeg per slot van rekening NAC Breda met een 3-0 zege in rouw dompelen. Sno zag derhalve zijn trainingsarbeid beloond worden met een mooie rentree.

Na afloop van het duel met NAC werd Sno gevraagd wat hij het afgelopen jaar gedaan heeft. “Keihard getraind. Dat is het enige”, antwoordde Sno zeer bondig tegenover NOS. De middenvelder stelt dat meerdere clubs bij hem aanklopten, maar dat transfers op het einde afketsten of dat het juiste gevoel ontbrak bij Sno zelf. “Maar ik ben uiteindelijk hier, en ik ben blij om hier te zijn. Ik ben goed opgevangen. RKC heeft me een kans gegeven, en die probeer ik met twee handen aan te grijpen”, vertelt Sno.

Het duurde even, maar Sno kan weer de weide in: “Het is heel fijn om weer te voetballen”, stelt de oud-speler van onder meer Ajax, Celtic en NEC, die eerder met hartproblemen kampte. “Het gaat heel goed. Mensen die er niet zoveel van hebben meegekregen zijn altijd nog wat sceptisch, maar het gaat gewoon goed. In mijn laatste operatie hebben ze alles verwijderd en daarna ben ik gewoon gezond verklaard. En je ziet het, ik kan gewoon lekker voetballen”, aldus de RKC’er.

De middenvelder kan terugkijken op een uitstekende rentree bij de ploeg uit Waalwijk, hetgeen hij zelf ook beaamt: “Ik vond het lekker gaan. Ik mag alleen maar blij zijn”, zegt Sno, die in RKC niet zijn plafond ziet: “Op 26-jarige leeftijd mag dit natuurlijk niet mijn eindstation zijn. Maar je weet niet hoe het loopt, ik neem het zoals het uitkomt. Ik ben een ambitieuze jongen”, besluit Sno.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen