Wenger looft overtuiging, Rodgers blijft positief

3 november 2013, 10:43

Arsenal won zaterdag de topper van de Premier League. In het eigen Emirates Stadium werd Liverpool met 2-0 naar huis gestuurd, dankzij doelpunten van Santi Cazorla en Aaron Ramsey. Arsene Wenger was na afloop van de topper zeer tevreden met het spel van de Londenaren, alsook met het feit dat Arsenal een gat sloeg met de directe concurrenten.

De manier waarop Arsenal afrekende met Liverpool, doet de Franse oefenmeester zeer deugd: "Het was een overtuigende overwinning op een zeer sterk team. Iedereen was benieuwd hoe wij het er vanaf zouden brengen in een topwedstrijd en dat is goed gelukt. Het is positief dat we koploper zijn, maar het seizoen is nog jong. Voor het vertrouwen van de spelers en voor de ambities die wij hebben is dit goed", zo stelt Wenger in gesprek met Sky Sports.

Liverpool-manager Brendan Rodgers ziet zijn ploeg dit seizoen uitstekend presteren, met het koningskoppel Luis Suarez-Daniel Sturridge. Dat The Reds hun meerdere moesten erkennen in het sterke Arsenal, vond Rodgers terecht: "Ik denk dat het beste team vandaag gewonnen heeft. Arsenal had meer controle", beseft Rodger. Desalniettemin was Liverpool niet kansloos, weet ook diens manager: "We kregen nog steeds voldoende kansen. We wilden met meer druk naar voren spelen, maar we waren niet goed genoeg."

De doelstelling van Liverpool blijft na de nederlaag in Londen uiteraard hetzelfde: "Wij richten ons nog steeds op de topvier van de Premier League. Maar we vechten voor iedere kans om zo hoog mogelijk te staan. En mijn spelers hebben vandaag in de openingsfase laten zien tot briljante dingen in staat te zijn", aldus een positief gestemde Rodgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen