Meedenkend QPR hoeft geen geld voor Julio Cesar

19 november 2013, 17:59

Queens Park Rangers is bereid Julio Cesar transfervrij te laten vertrekken, zodat de Braziliaanse doelman in beeld kan blijven voor het WK van komende zomer in eigen land. De 34-jarige sluitpost verruilde Internazionale medio 2012 voor QPR. De Londense club had grote ambities, maar het werd uiteindelijk een rampjaar met degradatie naar het Championship, de Engelse tweede klasse, tot besluit.

Bovendien is Julio Cesar zijn basisplaats dit seizoen kwijtgeraakt aan Robert Green, over wie manager Harry Redknapp zeer tevreden is. "We willen hem niet in de weg staan. We vragen geen geld voor Julio Cesar", zegt Redknapp tegen Fulham Chronicle. Julio Cesar staat nog 2,5 jaar onder contract op Loftus Road.

"Green doet het geweldig en ik kan hem dus niet uit het elftal halen", vervolgt Redknapp. "Julio Cesar is echter een geweldige jongen en moet snel gaan spelen, zodat hij naar het WK kan. Hij is vrij om te gaan en staan waar hij wil."

Julio Cesar was afgelopen zomer in beeld bij Fiorentina, maar beide partijen konden het niet eens worden. Naar verluidt bevindt de doelman zich nu op de radar van Manchester City, waar Joe Hart de laatste weken zwaar onder druk staat.

In de zomer was Brazilië met Julio Cesar onder de lat nog de beste op de Confederations Cup, maar inmiddels is hij ook daar geen basisspeler meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen