Rosicky vol vertrouwen: "Arsenal kan titel winnen"

8 januari 2014, 15:03

Arsenal staat bovenaan in de Premier League en durft weer te dromen van het landskampioenschap. Middenvelder Tomas Rosicky heeft in ieder geval goede hoop; hij denkt dat The Gunners dit jaar in staat zijn de titel naar Noord-Londen te halen.

"Dit team heeft meer ervaring dan voorheen", zegt de Tsjech op de clubsite. "We hebben met Per Mertesacker, Mesut Özil, die prijzen gewonnen heeft bij Real Madrid en met oudere spelers Mikel Arteta en Mathieu Flamini de nodige ervaring in huis." De 33-jarige middenvelder ziet nog meer pluspunten dit seizoen. "De Engelse jongens zijn geen kinderen meer", stelt hij. "Zij hebben de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan bij deze club en daarom denk ik dat we de volwassenheid in huis hebben om de titel te winnen."

Rosicky weet dat Arsenal slechts één punt voorsprong heeft op Manchester City en dat er meer concurrentie is in de strijd om het kampioenschap. "Het belangrijkste is dat we niet opgeven en blijven strijden." Eind december verloor Arsenal van Manchester City en speelde het gelijk tegen Everton. "Toen kwam er even een kink in de kabel", zegt Rosicky. "Maar die fases maak je altijd mee in een seizoen, dus dat was niks nieuws."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen