Gomez na vijf maanden terug in Fiorentina-selectie

10 februari 2014, 19:55

Mario Gomez is klaar voor zijn langverwachte rentree bij Fiorentina. Coach Vincenzo Montella heeft de 28-jarige Duitse spits opgenomen in de selectie voor de return tegen Udinese, dinsdag in de halve finale van de Coppa Italia. De equipe uit Florence moet voor eigen publiek een 2-1 achterstand zien goed te maken.

Fiorentina nam Gomez afgelopen zomer over van Bayern München, maar heeft nog amper plezier aan hem kunnen beleven. De aanvaller raakte medio september vorig jaar tegen Cagliari geblesseerd aan de knie. Aanvankelijk leek hij 'slechts' twee maanden te hoeven toekijken, maar een ontsteking aan het gewricht zette hem langer aan de kant.

Gomez, die waarschijnlijk op de bank begint tegen Udinese, scoorde in drie competitieduels twee keer voor Fiorentina. Giuseppe Rossi, de andere topspits van La Viola, zit voorlopig nog in de lappenmand. De Italiaan, met veertien doelpunten topscorer van de Serie A, wordt pas eind april terugverwacht. Hij heeft opnieuw last van de knie waaraan hij in het verleden al twee keer zwaar geblesseerd is geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen