Brighton en Hull City gaan op herhaling na remise

17 februari 2014, 22:59

Brighton & Hove Albion en Hull City hebben maandagavond nog niet kunnen uitmaken welke ploeg zal doordringen tot de kwartfinales van de FA Cup. In het Falmer Stadium van Brighton speelden beide ploegen met 1-1 gelijk, waardoor er een replay aan te pas moet komen.

De thuisploeg, uitkomend in de Championship, leek lang af stevenen op een bekerstunt. Jose Ulloa zorgde namelijk na een half uur spelen voor een verrassende 1-0 tussenstand. De gelijkmaker van Premier League-club Hull bleef lang op zich wachten, maar kwam er wel. Yannick Sagbo profiteerde van een naïeve sliding van een verdediger en maakte vijf minuten voor het einde de terechte gelijkmaker: 1-1.

Derhalve gaan beide ploegen op herhaling. Wanneer dit gebeurt is nog niet bekend. Wel is bekend dat de duels Arsenal - Everton en Manchester City - Wigan Athletic gespeeld zullen worden in de kwartfinales (8 maart). De winnaar van de replay tussen Brighton en Hull neemt het op tegen Sunderland, terwijl League One-verrassing Sheffield United de degens zal kruisen met de winnaar van de wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Charlton Athletic (24 februari).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen