Barto lacht: "Als ik scoor, komen ze mij opzoeken"

24 april 2014, 20:43

Martijn Barto leeft met een speciaal gevoel toe naar de wedstrijd van komend weekend. De 29-jarige aanvaller gaat met SC Cambuur op visite bij Feyenoord, de club waarvan hij in zijn jongste jaren supporter werd. Barto kan zich zijn eerste wedstrijd in De Kuip, tegen Go Ahead Eagles, nog goed herinneren.

"Ruud Heus met een afstandsknal en een hakje van Jozsef Kiprich. Vanaf dat moment was ik groot supporter van Feyenoord, dat gaat er nooit echt meer uit", zegt Barto tegen RTV Rijnmond. "Maar nu ik hier bij Cambuur voetbal, zie ik dat het publiek wel een beetje vergelijkbaar is. Dit is wel een kleinere club, maar ook een volksclub met fanatieke aanhangers. Dat is heel mooi. Ik denk dat ik hier goed op mijn plek ben."

Barto begrijpt dat hij het zondag beter rustig aan kan doen tegen zijn oude liefde, lacht hij. "Mijn ouders en andere familieleden hebben mij al gewaarschuwd. Ik heb in de vorige wedstrijd natuurlijk twee doelpunten gescoord tegen Vitesse, als ik dat nog een keer doe komen ze mij opzoeken, haha. Nee, ik heb een hoop te danken aan Cambuur, ik ga proberen te knallen. Wat het oplevert zien we zondag wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen