Chelsea weigert Gallas te laten gaan

12 mei 2006, 14:07

Chelsea is niet van plan om Williams Gallas deze zomer te laten vertrekken. De Fransman gaf eerder vandaag aan dat hij wil vertrekken uit Londen, maar de reactie van de Londense clubleiding heeft niet lang op zich laten wachten. Gallas moet blijven, vinden de Britten.

"Williams heeft de afgelopen vijf jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan onze ploeg en als beloning hebben we hem een nieuw contract aangeboden", zegt de club in een verklaring. "We willen hem graag nog vier jaar aan de club verbinden, dat aanbod loopt nog steeds. Als hij deze aanbieding niet accepteert, staat hij in ieder geval nog één seizoen bij ons onder contract. We zullen hem aan zijn contract houden, waarna hij volgens de regels volgend seizoen eventueel transfervrij kan vertrekken."

Gallas liet eerder al weten dat hij wil vertrekken. "Mijn beslissing staat vast: ik wil vertrekken bij Chelsea. Het heeft niets met geld te maken, ik wil gewoon graag nog eens naar een andere competitie", liet de verdediger weten. AC Milan zou interesse hebben in de diensten van de Franse international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen