Cech juicht met Tsjechië: "Vier uit vier, dat is briljant"

17 november 2014, 09:07

Tsjechië is na vier wedstrijden de onbetwiste koploper in EK-kwalificatiegroep A. Tegen IJsland, dat tot zondag eveneens geen punt verloren had, boekte het land zijn vierde opeenvolgende overwinning: 2-1. De Tsjechen hebben nu drie punten meer dan IJsland, de voorsprong op nummer drie Oranje blijft zes punten.

"Het was een heel moeilijke wedstrijd, tegen een zeer goed georganiseerde ploeg", zegt keeper Petr Cech over de overwinning van zijn land op IJsland. "Dit is een lastige tegenstander om te verslaan en toen we op achterstand kwamen, werd het alleen maar moeilijker. Iedereen bleef goed spelen, we kregen voldoende kansen. We wisten dat we deze kansen op een bepaald moment zouden gaan benutten en dat gebeurde ook."

Door de overwinning op de directe concurrent ligt Tsjechië goed op koers voor Euro 2016, weet de ervaren keeper van Chelsea. "Als we de rest van onze thuiswedstrijden winnen, hebben we een goede kans om de poule te winnen", stelt hij. "Toch moeten we ook beide benen op de grond houden. Vier zeges uit vier wedstrijden is briljant, maar er komen nog lastige wedstrijden aan. We moeten zorgen dat we punten blijven pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen