Superieur Benfica maakt er zes tegen Estoril

28 februari 2015, 23:09   Bijgewerkt: 1 maart 2015, 01:27

Europees gezien is Benfica - verrassend genoeg - al uitgevoetbald, maar in de nationale competitie van Portugal loopt alles nog altijd op rolletjes voor de titelverdediger. De equipe van coach Jorge Jesus zegevierde zaterdag in het eigen Estadio da Luz met 6-0 over middenmoter Estoril.

Vooral voor rust was Benfica superieur. De thuisploeg vermaakte de toeschouwers met de ene mooie aanval na de andere en bij het rustsignaal gaf het scorebord al 4-0 voor Benfica aan. Luisão, Eduardo Salvio, Pizzi en Jonas waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Uit een strafschop maakte Lima elf minuten na de doelwissel de 5-0, het slotakkoord was in de 86ste minuut voor Jonas. Ruim een kwartier eerder was Estoril met tien man komen te staan, nadat Anderson Esiti zijn tweede gele kaart had geïncasseerd. Ola John begon op de bank bij Benfica, maar mocht in de 73ste minuut invallen.

Koploper Benfica heeft nu zeven punten voorsprong op nummer twee FC Porto, dat zondag in eigen huis de topper tegen nummer drie Sporting Lissabon speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen