Ook Adriaanse weg bij Utrecht: "Opdracht niet geslaagd"

25 maart 2015, 10:26

FC Utrecht maakte woensdag niet alleen bekend dat trainer Robby Alflen na het seizoen uit de Galgenwaard zal vertrekken. Ook Co Adriaanse, sinds dit seizoen werkzaam als technisch adviseur, zal na deze jaargang niet meer verbonden zijn aan de club. Dat heeft de 67-jarige Amsterdammer laten weten aan de Raad van Commissarissen en directie van Utrecht.

"Ik ben samen met Robby gestart bij FC Utrecht en ben nauw betrokken geweest bij zijn functioneren", reageert Adriaanse op de officiële website van Utrecht op zijn vertrek. "Voor mij persoonlijk was de rol als adviseur een andere rol dan ik gewend was. Ik denk dat ik heb onderschat hoe minimaal mijn invloed is het op het eindresultaat, op het veld. Mijn opdracht is niet geslaagd, dus heb ik besloten niet verder te gaan", stelt de adviseur.

Algemeen directeur Wilco van Schaik toont begrip voor het besluit van Adriaanse. "Co heeft absoluut toegevoegde waarde in ons voetbalbedrijf", zegt hij. "Hij heeft echter geconcludeerd dat hij dit jaar niet voldaan heeft aan zijn eigen norm. De afspraak was om na één jaar te evalueren. Dat is gebeurd. Co heeft op basis hiervan besloten de samenwerking na het seizoen te beëindigen. Co heeft dit jaar veel kennis met ons gedeeld waar we in de toekomst ons voordeel mee kunnen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen