Martina: "Er is geen andere ploeg die de beker pakt"

7 april 2015, 10:57

Vanavond wordt duidelijk of het dramatische seizoen voor FC Twente nog veel kleur kan krijgen of volledig kapot zal gaan. De Tukkers nemen het in de eigen Grolsch Veste op tegen PEC Zwolle, in de halve finale van de beker. Het is het moment van de waarheid voor de ploeg uit Enschede, omdat de play-offs voor Europees voetbal niet meer binnen handbereik liggen in de Eredivisie.

Ondanks alles heeft Cuco Martina vertrouwen in een goede afloop. "Omdat wij, ondanks alle financiële problemen en negatieve publiciteit, de beste selectie hebben van de vier overgebleven teams", zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad. "Dat zal uiteindelijk doorslaggevend zijn", stelt de reserve-aanvoerder van Twente. Naast PEC Zwolle zitten ook FC Groningen en Excelsior nog in het toernooi.

Twente verloor afgelopen zaterdag met 0-5 van PSV, maar dit zegt volgens Martina weinig. "Tegen PEC Zwolle keert een aantal bepalende spelers terug in de basis. Ziyech is terug van een schorsing, en verder verwacht ik dat Tapia en Castaignos op tijd fit zijn. Misschien geldt dat ook wel voor Bjelland. Dat scheelt een slok op een borrel. "Dat er veel druk op de wedstrijd van vanavond staat, is duidelijk, maar daar kunnen we mee omgaan. Onze beste wedstrijd van het seizoen, tegen AZ, was ook een alles-of-niets-duel, in de kwartfinale van de beker. We wonnen met 3-0 en de sfeer in de Grolsch Veste was geweldig. De supporters zullen ook vanavond weer vol achter ons staan."

Het is duidelijk dat de 25-jarige Martina vertrouwen heeft in de bekerwinst. "Er is geen andere ploeg die de beker pakt. Wij hebben de meeste kwaliteit. Geloof me, wij zijn erop gebrand het seizoen af te sluiten met een hoofdprijs. Dat zijn we aan onze stand verplicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen