Koeman nog zonder Djuricic bij bezoek aan Stoke City

16 april 2015, 16:22

Southampton-manager Ronald Koeman kan zaterdag in de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen Stoke City nog niet beschikken over Filip Djuricic. De 23-jarige Servische middenvelder heeft nog last van de enkelblessure die hij begin deze maand opliep.

Het is nog onduidelijk wanneer Djuricic weer tot de beschikking van Koeman staat. De oud-speler van SC Heerenveen werd in de winterstop gehuurd van Benfica, maar kwam tot dusver niet verder dan vijf wedstrijden in de Premier League. Omdat het even duurde voordat zijn werkvergunning rond was, kon hij pas medio februari debuteren voor Southampton. Djuricic wist nog niet te scoren in de Engelse competitie.

Met nog zes duels te spelen bedraagt de achterstand van Southampton op de vierde plaats, goed voor Champions League-voetbal, vijf punten. "De deur staat nog op een kier, maar het wordt lastig. Niettemin gaan we ons best doen. Op dit moment moeten wij ons richten op de plaatsen vijf tot en met zeven", zegt Koeman op de twitterpagina van zijn club. "Als we al onze resterende wedstrijden winnen, dan hebben we een goede kans om vierde te worden, maar dat wordt moeilijk. De meeste ploegen spelen nog ergens voor, dus je moet jezelf voor elke wedstrijd opladen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen