Brazilië achtste land waar Barrios aan de slag gaat

19 juni 2015 – Na het toernooi om de Copa America, waar hij met Paraguay actief is, kan Lucas Barrios in Zuid-Amerika blijven. De inmiddels 30-jarige aanvaller heeft in het Braziliaanse Palmeiras São Paulo een nieuwe club gevonden, meldt hij. Hij komt over van Spartak Moskou, dat hem vorig seizoen verhuurde aan Montpellier.

Brazilië achtste land waar Barrios aan de slag gaat

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Brazilië wordt al het achtste land waar Barrios als voetballer aan de slag gaat. Eerder verdiende hij zijn brood bij clubs in Argentinië, Mexico, Chili, Duitsland, China, Rusland en dus Frankrijk. Het meest bekend is Barrios door zijn periode in Duitsland, bij Borussia Dortmund. In het seizoen 2009/2010 maakte de spits negentien competitiegoals voor Dortmund, waarmee hij als derde eindigde op de topscorerslijst van de Bundesliga.

Vorige week was Barrios nog trefzeker namens Paraguay in het Copa America-duel met Argentinië (2-2). In het shirt van Montpellier was hij de afgelopen jaargang goed voor elf treffers in de Franse Ligue 1.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd