AA Gent woest op spits na bezoek aan snookerbar

31 juli 2015, 11:10

Benito Raman heeft zich de woede van zijn club AA Gent op de hals gehaald. De spits speelde zondag een ongelukkige wedstrijd tegen Westerlo en na afloop bleek dat hij de avond ervoor tot na middernacht op stap geweest was. Volgens Belgische media was hij zaterdagnacht te vinden in een snookerbar.

Technisch directeur Michel Louwagie noemt het nachtelijke avontuur van Raman in Het Nieuwsblad 'onprofessioneel en onaanvaardbaar'. Zeker omdat de Gent-selectie zondagochtend al om 9.00 uur bijeen kwam voor de wedstrijd tegen Westerlo. "Dan is het onaanvaardbaar dat een speler om 01.00 uur 's nachts niet in zijn bed ligt omdat hij zich gaan amuseren is. Café of bij vrienden thuis, dat maakt niet uit. Een topsporter hoort om dat uur in zijn bed te liggen. Zeker als je daags nadien 's morgens vroeg uit de veren moet."

Ook coach Hein Vanhaezebrouck is woedend en is even klaar met de 20-jarige spits. Hij had zich ook al gestoord aan grootspraak van de aanvaller in de media. "Raman zegt dit seizoen 26 goals te willen maken. Wel, hij zal er geen vijf maken als hij zo verder gaat, want dan zal hij niet veel spelen", bromt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen