Cech terug bij Chelsea: "De kleedkamerdeur staat open"

19 september 2015, 12:47

De eerste wedstrijd van dit Premier League-weekend is er één met een bijzondere lading voor Petr Cech. Met Arsenal gaat hij om 13.45 uur op visite bij Chelsea, waarvoor hij jarenlang het doel verdedigde. José Mourinho ontvangt zijn voormalig sluitpost met open armen en verwacht niet dat de Tsjech cadeautjes gaat geven aan Chelsea.

"Tot het einde van de wedstrijd is hij gewoon een keeper van de tegenstander die we willen passeren", zegt de Portugees op de clubwebsite. De keeper speelde met Arsenal in het begin van het seizoen ook al tegen Chelsea, hij won met The Gunners het Community Shield door Chelsea met 1-0 te verslaan. "Niemand hoeft te denken dat hij onze schoten maar even door gaat laten. Hij komt hier om te winnen en wil dat misschien meer dan ooit."

"Voor mij is hij gewoon de keeper van Arsenal tot het einde van de wedstrijd. Als hij na afloop bij ons in de kleedkamer wil komen, staat de deur open voor hem", aldus Mourinho, die bij het geplaagde Chelsea in de topper niet kan beschikken over Willian.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen