Terim haalt uit naar Blind: "Geen echte gentleman"

9 oktober 2015, 20:37

Turkije-bondscoach Fatih Terim is niet gediend van de handelswijze van Danny Blind. De bondscoach van het Nederlands elftal stuurde een mail naar de bondscoaches van IJsland en Tsjechië om ze te feliciteren met de EK-plaatsing. Het toeval leert ons dat beide landen nog tegen Turkije, dat het lot van Oranje in handen heeft, spelen in de laatste twee EK-kwalificatieduels.

Blind benadrukte onlangs in De Telegraaf dat het louter om een felicitatie ging. "Dat was niet om ze aan te moedigen voor de laatste wedstrijden tegen Turkije. Ik ben van mening dat de spelers gewoon hun best zullen doen", sprak de bondscoach van Oranje. Toch vindt Terim het vreemd dat Blind de actie ondernam. "Je hoeft niet heel intelligent te zijn om te begrijpen wat daar de onderliggende bedoeling van was", zo wordt de bondscoach van Turkije geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"Ik wilde eigenlijk geen kritiek uitdelen aan een collega, maar zo doet een echte gentleman dat niet", aldus Terim. "Nederland heeft twee keer de kans gehad om ons te verslaan. Maar dat hebben ze niet gedaan. Nu halen ze trucs uit buiten het veld", vindt de Turk, die vol vertrouwen zit. "Nederland was de topfavoriet in deze poule, maar nu wij op de derde plaats staan, weet ik zeker dat we de play-offs gaan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen