Topteams maken geen fout in topklasse, HHC verliest

12 december 2015, 16:58

De gehele topdrie van de zaterdagafdeling van de topklasse heeft in de vijftiende speelronde een zege genoteerd. Koploper Kozakken Boys en achtervolgers SV Spakenburg en Katwijk boekten vanmiddag allen een simpele overwinning.

Kozakken Boys, dat drie punten voorsprong heeft op Spakenburg, ondervond op eigen veld weinig problemen van IJsselmeervogels. De ploeg van Sandor van der Heide ging kansloos met 3-0 onderuit in Werkendam. Spakenburg, dat tweede staat, stond bij rust met 0-1 achter tegen hekkensluiter SteDoCo. Na rust liep de thuisploeg echter alsnog uit naar een 5-2 zege.

Nummer drie Katwijk was vanmiddag heer en meester op bezoek bij het laaggeklasseerde ONS Sneek, dat het duel ook nog met tien man eindigde: 0-1. De gehele topdrie wist dus te winnen, maar nummer vier HHC slaagde daar niet in. De ploeg uit Hardenberg ging met 3-1 onderuit tegen concurrent Barendrecht.

De meeste doelpunten waren vanmiddag te zien bij de wedstrijd tussen DVS'33 uit Ermelo en Scheveningen. De thuisploeg zegevierde met 5-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen