Drenthe tekent bij Kozakken Boys: "Bewuste keuze"

24 augustus 2019, 19:20
Foto: © ProShots

Royston Drenthe vervolgt zijn loopbaan in de Tweede Divisie. De 32-jarige voetballer tekende zaterdag een contract tot het einde van dit seizoen bij Kozakken Boys. Drenthe zat zonder club, nadat hij afgelopen jaargang voor Sparta Rotterdam uitkwam.

"Het mag duidelijk zijn dat Royston een stuk ervaring en kwaliteit aan het elftal toevoegt", zegt technisch directeur Kees Spaan op de Kozakken Boys-website. "Na trieste familieomstandigheden hebben we Sander Heesakkers de ruimte gegeven om even afstand te nemen van het voetbal. Vervolgens gingen we op zoek naar een vervanger. Via Tyrone Conraad kwamen we in contact met Royston en zo is het balletje gaan rollen."

"Tryone is een neef van mij. Ook kende ik Mark Veenhoven (speler van Kozakken Boys, red.) nog, op die manier ben ik in contact gekomen met Kees", verklaart Drenthe, oud-speler van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Everton. "Kozakken Boys is voor mij een bewuste keuze. Het is dicht bij huis en ik kan meer tijd doorbrengen met mijn familie."

Spaan: "Dit is voor de club en de supporters natuurlijk hartstikke mooi. Ondanks dat hij nog een tijdje nodig heeft om helemaal fit te worden, denk ik dat Royston direct een goede toevoeging kan zijn voor de groep. Hij was afgelopen seizoen natuurlijk niet voor niets aanvoerder van Sparta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen