Anita moet maand toekijken bij Newcastle United

1 januari 2016 – Vurnon Anita staat zoals verwacht een tijdje buitenspel wegens een vervelende blessure. De Nederlandse middenvelder kan een maand lang niet in actie komen voor Newcastle United, omdat hij een hardnekkige hamstringblessure heeft overgehouden aan het met 1-0 verloren duel met West Bromwich Albion van afgelopen maandag.

Anita moet maand toekijken bij Newcastle United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Zonder Anita krijgt Newcastle komende zaterdag de taak om af te rekenen met Arsenal, dat samen met Leicester City aan kop gaat in de Premier League. "Dat wordt een van de grootste tests van het seizoen", verwacht manager Steve McClaren. Ik vind Arsenal op dit moment zeker een van de favorieten voor de titel. Maar ik geloof in mijn ploeg", aldus de oud-coach van FC Twente op de clubwebsite.

Newcastle is momenteel de nummer achttien in de Premier League, met zeventien punten. De voorsprong op nummer negentien Sunderland en hekkensluiter Aston Villa bedraagt respectievelijk vijf en negen punten.

Reacties

Premier League

gerelateerd