'Rode' Tesselaar: "Dom, ik had nooit mogen glijden"

16 april 2016, 09:55

In extremis pakte De Graafschap vrijdagavond een belangrijk punt tegen De Graafschap, al zag het er lange tijd niet naar uit dat het duel met FC Twente nog iets zou opleveren voor de Superboeren. Omdat Jeroen Tesselaar een rode kaart kreeg bij en 0-1 stand, zag het er slecht uit voor De Graafschap. Na afloop toonde de 'rode' verdediger zich schuldbewust.

Na een uur werd Tesselaar van het veld gestuurd, na een harde tackle op Hakim Ziyech. "Nou, dat was dom. Ik had nooit moeten glijden met al een gele kaart op zak. Het was puur de bedoeling om een sliding op de bal te raken, maar ik tikte hem aan met mijn been en had met mijn andere been de bal. Maar als ik het terug zie, is het gewoon dom. En niet nodig", zei hij tegen Omroep Gelderland.

"Met tien man vond ik dat we verder zijn gegaan waar we mee begonnen waren met elf man. Het was wachten op die goal en die viel gelukkig. Omdat we met tien man kwamen te staan, moeten we nu blij zijn met een puntje. Maar je weet nooit hoe het was gelopen als ik geen rode kaart had gekregen", besefte Tesselaar.

Later dit weekend komt SC Cambuur nog in actie, tegen NEC. "Ik ben dan een keer supporter van NEC", lacht De Graafschap-aanvoerder Robin Pröpper. "Ik hoop dat zij hun plicht doen, want zij kunnen de play-offs ook nog halen. Maar wij moeten blij zijn met een punt, zeker na die rode kaart."

De Graafschap heeft een voorsprong van twee punten op de Friese hekkensluiter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen