Henry begrijpt Vardy niet: "Ik zou naar Arsenal gaan"

11 juni 2016 – Vorige week was het gerucht dat Jamie Vardy naar Arsenal zou gaan hardnekkig, maar het begint er steeds meer op te lijken dat de spits gewoon bij Leicester City blijft. De Engelsman zou het besluit over zijn toekomst na het EK willen nemen, omdat hij nog geen keuze kan maken. Voor Thierry Henry is dat onbegrijpelijk.

Henry begrijpt Vardy niet: "Ik zou naar Arsenal gaan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Als ik bij Leicester speelde en Arsenal wilde me hebben, dan zou ik meteen gaan. Maar ik ben Jamie Vardy niet", zegt Henry tegen de BBC. De voormalig topspits vraagt zich overigens af of Vardy goed genoeg is voor Arsenal. "Begrijp me niet verkeerd, Jamie heeft een geweldig seizoen achter de rug en zal met zijn naam in de geschiedenisboeken verdwijnen. Maar ik weet niet of zijn speelstijl past bij een ploeg die veel balbezit heeft. Daar plaats ik vraagtekens bij."

Vardy speelt met Engeland zaterdagavond op het EK tegen Rusland. De spits begint waarschijnlijk op de bank, omdat Harry Kane de voorkeur krijgt in de punt.

Reacties

Premier League

gerelateerd