Rodney Sneijder tekent eenjarig contract bij FC Utrecht

8 augustus 2016 – Rodney Sneijder kiest voor een nieuwe periode bij FC Utrecht. De 25-jarige middenvelder heeft zich voor één seizoen verbonden aan de Domstedlingen. Hij wordt per direct aan de selectie van Jong FC Utrecht toegevoegd.

Rodney Sneijder tekent eenjarig contract bij FC Utrecht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sneijder doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam niet door te breken in het eerste elftal. Hij kwam in het seizoen 2011/2012 op huurbasis voor FC Utrecht uit. Daarna speelde Sneijder voor RKC Waalwijk, Almere City FC en het Schotse Dundee United. Sinds het begin van de voorbereiding op dit seizoen hield hij zijn conditie op peil bij Jong FC Utrecht.

"Het feit dat Rodney deel uitmaakte van de spelersgroep van Jong FC Utrecht is zowel Rodney als ons goed bevallen", aldus technisch manager Erik ten Hag op de clubwebsite. "We zijn er blij mee dat we in de persoon van Rodney een relatief ervaren kracht kunnen toevoegen aan de jonge spelerskern van de beloftenploeg."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd