Chiellini ziet in Internazionale geduchte titelconcurrent

15 augustus 2016, 12:03

Giorgio Chiellini kon tijdens de zomer weer de nodige wisselingen verwachten in de kleedkamer van Juventus. En die kwamen er ook. Zo speelt Paul Pogba nu voor Manchester United en kwamen Miralem Pjanic en Gonzalo Higuaín over van respectievelijk AS Roma en Napoli. Volgens Chiellini vormen zij versterkingen voor zijn ploeg, al is er voldoende concurrentie in de strijd om de landstitel.

"Met Pjanic gaat de kwaliteit omhoog", zei de verdediger tegen La Gazzetta dello Sport. "Hij geeft ons heel veel, zowel in open spel als bij dodespelmomenten. Hij kan een doelpunt maken en voor assists zorgen. Ook met Higuaín zijn we er sterker op geworden", vervolgt Chiellini. De enige echte aderlating is Paul Pogba. Van Álvaro Morata en Juan Cuadrado wisten we al dat ze zouden gaan vertrekken. We moeten zeker niet nerveus worden na deze transferzomer."

Chiellini ziet in Internazionale, de nieuwe club van Frank de Boer, een concurrent voor de landstitel. "Zij hebben een team met ontzettend veel kwaliteit in elke linie. Internazionale zal zeker op plaatsing voor de Champions League mikken en voor de landstitel gaan. De resultaten van vorig seizoen stellen niks meer voor, hun team heeft geen enkele reden om jaloers te zijn op Juventus."

"Voor Napoli geldt hetzelfde. Ze verloren Higuaín, maar er staat nog steeds een goede groep, en een trainer met een goede spelopvatting. Roma heeft de boel ook weer op de rit sinds Luciano Spalletti terugkeerde. Ik zie geen gat tussen Juventus en de concurrentie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen