ADO mogelijk zonder Kasteneer, Streppel verwacht lastig duel

23 september 2016, 17:47

ADO Den Haag moet het in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen mogelijk stellen zonder Gervane Kasteneer. De clubtopscorer kampt met een hamstringblessure en is nog altijd niet volledig fit. Heerenveen

Tijdens het persmoment voorafgaande aan het duel met Heerenveen vertelde Zeljko Petrovic nog niet te weten met welke elf ADO zaterdag aan de aftrap verschijnt. "Een paar spelers zitten er goed doorheen. Sommigen zijn het niet gewend 120 minuten te spelen. We willen wel een fris team tegen Heerenveen hebben, want dat is een zware tegenstander."

"Na de laatste training kijken we wie er fit is", vervolgt de Montegrijn. "Thomas Meißner is nu nog twijfelachtig. Misschien gaat Wilfried Kanon in het centrum spelen. Dat kan ook weer consequenties voor het middenveld hebben. Het is even afwachten."

Streppel

Jurgen Streppel verwacht een lastige wedstrijd zaterdag. "Uitwedstrijden tegen ADO zijn altijd lastig. Wij willen graag een spectaculaire wedstrijd zien. Dat was tegen De Graafschap ook zo, maar ik verwacht meer controle vanuit balbezit aan onze kant", aldus de trainer, die hoopt weer over Joost van Aken te kunnen beschikken. "Hij heeft vandaag goed meegetraind, maar de knoop wordt morgen pas doorgehakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen